Dekanteriai

Pirmieji dekantuoti buvo pradėti raudonieji prancūziški Bordo ir šiaurės Ronos vynai. Dekantavimas leidžia vynui „pakvėpuoti“, pagerina jo skonį, taip pat pašalina jame esančias nuosėdas. Dažniausiai dekantuojami daug metų brandinti ... vynai, kurie jau turi nuosėdų. Daugelis vyno ekspertų teigia, kad dekantavimas yra būtinas norint, kad brandintas vynas atsiskleistų, prisisotintų deguonies ir atstatytų balansą.

Rodyti daugiau

Product was successfully added to your shopping cart.

Rodoma: 1 - 1233

Įrašai 1 yra 1233 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grįžti į viršų

Rodoma: 1 - 1233

Įrašai 1 yra 1233 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grįžti į viršų